BioBag Gruppen

BioBag Gruppen er en internasjonal produsent og tilbyder av miljøvennlig plast med utgangspunkt i Askim/Lillestrøm. Produktene er poser, sekker, filmer og innsatsfaktorer til andre industrielle produkter. Vi produserer og selger produkter med utgangspunkt i 1) Komposterbar og bionedbrytbart materiale, 2) Resirkulert materiale og/eller 3) Fossilfri «grønn» plast. BioBag ble etablert i 1997 og har i dag operasjoner i 15 land innen Europa, Nord-Amerika og Australia. Gruppen omsetter i 2019 for ca NOK 400 mill. og har 140 ansatte.

Vår lange erfaring fra ulike land og kontinenter gjør at vi har en betydelig erfaringsbase både om ulike typer plast, beste anvendelsesområder og hva som har fungert best i ulike land. Vi har nettopp tatt frem et bio-nedbrytbart granulat til kunstgress som er interessant i et miljøperspektiv. I 2020 skal vi ekspandere inn i nye geografiske markeder og gruppen lanserer også brandet «GreenPolly» som er en produktlinje basert på resirkulerte og fornybare råvarer.

Del:

flere innlegg

Mobilt stillerom og vakkert møbel

ENDELIG!! Nå har vårt fantastiske mobile stille rom med utmerket lyddempende egenskaper ankommet ScaleUp. Stille luftsirkulasjonssystem garanterer for en frisk atmosfære selv i lengre telefonsamtaler. 

Top Water Flow

Vår leietaker på Scaleup Lillestrøm, Top Water Flow, er en norsk utvikler av miljøvennlige og effektive vannrensingsløsninger for industri og maritim sektor.

bcx as

En av våre leietakere er bcx as. Pål i bcx, jobber med forbruksvarer i bred varehandel, med fokus på fremtidsrettede handels plattformer.

Vi er klare til å guide deg videre