Top Water Flow

Vår leietaker på Scaleup Lillestrøm, Top Water Flow, er en norsk utvikler av miljøvennlige og effektive vannrensingsløsninger for industri og maritim sektor. Selskapet har utviklet et nytt og banebrytende høykapasitetsfilter for bruk i forbindelse med behandling av bl.a. ballastvann og prosesseringsvann fra industri. Selskapet befinner seg i dag i tidlig fase der vekst står for døren. Fremtidsutsiktene betraktes som meget gode, godt hjulpet av det grønne skiftet og et stadig økende behov for bedre utnyttelse av eksisterende vannressurser. Selskapet har kontorer i Norge og i Kina og har visjon om å bli en ledende aktør i sitt marked på global basis.

 

Del:

flere innlegg

Mobilt stillerom og vakkert møbel

ENDELIG!! Nå har vårt fantastiske mobile stille rom med utmerket lyddempende egenskaper ankommet ScaleUp. Stille luftsirkulasjonssystem garanterer for en frisk atmosfære selv i lengre telefonsamtaler. 

BioBag Gruppen

BioBag Gruppen er en internasjonal produsent og tilbyder av miljøvennlig plast med utgangspunkt i Askim/Lillestrøm. Produktene er poser, sekker, filmer og innsatsfaktorer til andre industrielle

bcx as

En av våre leietakere er bcx as. Pål i bcx, jobber med forbruksvarer i bred varehandel, med fokus på fremtidsrettede handels plattformer.

Vi er klare til å guide deg videre