Vasser

Vi løfter selskaper digitalt. Vasser er et design– og teknologiselskap som er spesialisert på digitale prosjekter rettet mot B2B-markedet. Vasser har som mål å gjøre nettbutikker, selskapers nettløsninger og visuelle identiteter bedre og mer bærekraftige.

 Bak Vasser står Stig Taftø og Eddie Dale som har lang erfaring fra design- og teknologibransjen. De vet hva som kreves av en god nettløsning og godt design. Det er mange flinke mennesker og selskaper der ute, men få som fokuserer på å levere brukervennlige tjenester både mot sluttbruker og til de som skal administrere nettløsningene. Med et sterkt ønske om å levere noen av de beste nettløsningene der ute med fokus på kundens resultater, ble Vasser startet opp som et selskap med gode verdier og klare mål.

Kort fortalt: Vasser jobber for å gjøre nettløsninger bedre og mer bærekraftig, for mennesker, miljøet og vår fremtid.

Vi er alltid klare for en digital prat!

Les mer på vasser.no

Del:

flere innlegg

konsept PLUSS

konseptPLUSS leverer samfunnsnyttige helse- og omsorgsbygg for fremtiden, som kommer både befolkning og kommune til gode.

Ta tiden tilbake

Hos selskapet Ta tiden tilbake møter du oss, Berte og John.
Vi hjelper deg med å ta i bruk Microsoft 365.

Vi er klare til å guide deg videre